Редактор: e-mail: кадър и видео: Фейсбук/ Miroluba BenatovaНа чистачките на колите на прокурорите,

...
Редактор: e-mail: кадър и видео: Фейсбук/ Miroluba BenatovaНа чистачките на колите на прокурорите,
Коментари Харесай

Миролюба Бенатова предава: Делегати на съвещанието на прокурорите идват в Бояна с листовки Гешев - позор на колите

Редактор: 

e-mail: 

кадър и видео: Фейсбук/ Miroluba Benatova

На чистачките на колите на прокурорите, които се събират през днешния ден в резиденция „ Бояна “ по покана на основния прокурор Иван Гешев, могат да се видят протестни листовки. На тях написа „ Оставка на Гешев! Бухалката на мафията. Позор! “. Това сподели във видео, оповестено във Facebook журналистката Миролюба Бенатова.

Близо 700 чиновници на прокуратурата се събират през днешния ден в държавната резиденци на Национално заседание на Прокуратурата на Република България, чиято цел е да дефинира ограничения за отстояване на независимостта на българската прокуратура с оглед попречване на риска от тежко нарушаване на върховенството на закона.

Протестиращите провеждат в тази връзка акция, наречена " Масово посрещане на Гешев ". Те я по самодейност на младежката организация на " Да, България " - МлаДа България.

" Нека го посрещнем и му напомним какво скандират свободните жители над 45 дни: Гешев е срам! Оставка! ", написа още в апела на митинга.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР